Studij Informacijske tehnologije

Stručni prijediplomski studij Informacijske tehnologije


red_predavanja Raspored - Ljetni upisi

Obavijesti

Poziv na predavanje tvrtke mStart

Dragi studenti,

S veseljem vas obavještavamo da će tvrtka mStart održati predavanje u okviru kolegija "Inovacije u informatici i računarstvu", čiji je nositelj prof. dr. sc. Dino Županović. Ovo stručno predavanje pružit će vam priliku za stjecanje uvida u najnovije trendove i prakse u industriji. Pozivamo sve zainteresirane studente da nam se pridruže na predavanju!

Predavanje će se održati u utorak, 28. svibnja, s početkom u 16:30 sati, u dvorani 125.

 

Read more Poziv na predavanje tvrtke mStart

JobIT 2024.

Pridružite nam se na JobIT 2024 - Danu karijera u IT-ju!

Želite li saznati više o mogućnostima karijere u području informacijskih tehnologija? Pozivamo vas da nam se pridružite na JobIT 2024, koji će se održati 9. svibnja 2024. na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru.

Read more JobIT 2024.

Poziv na predavanje

Poštovani, iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predavanje u organizaciji stručnog prijediplomskog studija Informacijske tehnologije Sveučilišta u Zadru pod nazivom "Perspektiva zaposljenja u ICT sektoru ili kako tehnologije i društvo utječu jedno na drugo, a time posljedično i na nas" koje će održati mr. sc. Darko Jureković. Predavanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Zadru i učenicima završnih razreda četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja koji razmišljaju o karijeri u IT sektoru. Predavanje će se održati u predavaonici NK - 125 u petak, 05.04.2024.  s početkom u 13.00h.

Read more Poziv na predavanje
123456